La veu en off ja ha començat a fer el compte endarrere i a explicar com funcionarà el show. I aquí és quan arriba el nostre espectador que buscarà la seva butaca i que l’hi costarà de trobar. 

A aquesta persona l’hi passarà tot el que ens pot recordar a un espectador pesat que ha anat al cinema o al teatre: el que fa soroll amb la cadira, el que riu de manera exagerada, el que no para de menjar i sempre té gana, el que no troba la seva cadira, el que ha d’anar al bany constantment, el que l’hi sona el mòbil i l’agafa…; i també l’hi passarà tot el que no l’hi pot passar mai a ningú: aparicions, desaparicions, levitacions, reconstruccions… Tot pot passar en aquesta peça de teatre-màgia i clown. 

Una representació d’un espectador que durarà des que la veu en off diu ‘Queden 8 minuts perquè comenci l’espectacle’ fins que la veu en off diu ‘Comença l’espectacle!’.

Una peça que vol ser un bon inici per qualsevol classe de gala d’arts escèniques (gales internacionals de màgia, exhibicions teatrals, cabarets, etc.) com també els inicis dels mateixos espectacles de teatre-màgia de Jordi Pota. Doncs just quan la gent ja hagi acabat d’entrar, l’espectacle ja haurà començat.

Veure dossier de l’espectacle